понеділок, 07 жовтня 2019 12:50

Не час помирати: представлений перший постер нового фільму про Бонда

Опубліковано перший офіційний плакат 25-го фільму про суперагента Джеймса Бонда. Стрічка має назву "007: Не час помирати".

Роль розвідника британської служби МІ-6 вже вп`яте виконав англієць Деніел Крейг. У стрічці з'являться також Леа Сейду, Лашана Лінч, Наомі Харріс, Джеффрі Райт і Крістоф Вальц. "Оскароносний" Рамі Малек дебютує у Бондіані в ролі головного антагоніста.

Джеймс Бонд іде на пенсію. Його кодове ім'я отримує нова агентка Номі. Відпочинок колишнього розвідника закінчується, коли друг Бонда з ЦРУ звертається до нього по допомогу. Колишній агент 007 має врятувати викраденого вченого, за сюжетом.

Прем'єру "007: Не час помирати" перенесли з осені 2019-го на квітень 2020-го. Причинами затримки стали заміна британського режисера Денні Бойла на американця Кері Фукунагою та травма щиколотки Крейга.

Автор: www.instagram.com
  Англієць Деніел Крейг вже вп`яте виконав роль розвідника британської служби МІ-6.
Англієць Деніел Крейг вже вп`яте виконав роль розвідника британської служби МІ-6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кров, стрільба та гумор: вийшов трейлер нового фільму Гая Річі "Джентльмени"

Вперше в історії агентом 007 стала жінка. Британська темношкіра актриса Лашана Лінч грає жінку-суперагента Номі у фільмі "007: Не час помирати". Таке рішення приняли завдяки втручанню феміністської телесценаристки Фібі Уоллер-Брідж.

Зараз ви читаєте новину «Не час помирати: представлений перший постер нового фільму про Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі