четвер, 15 березня 2012 12:45

Письменник Максим Кідрук вчив африканців говорити українською у приклад Миколі Азарову

Письменник Максим Кідрук вчив африканців говорити українською у приклад Миколі Азарову
Фото з сайту litakcent.com

Під час подорожі Анголою й Намібією письменник Максим Кідрук, 27 років, вчив корінне населення Африки української мови, щоб показати приклад прем'єр-міністрові України Миколі Азарову.

Як відомо, Азаров погано говорить українською, деякі слова плутає і не вимовляє. Максим Кідрук хоче показати йому, що навіть африканці можуть говорити українською. Чого не скажеш про прем'єр-міністра.

"Задумка цього відео виникла у мене задовго перед поїздкою до Анголи та Намібії, - пояснив письменник. - Всі ми знаємо, що наш шановний Прем'єр-міністр Микола Янович Азаров не розмовляє українською. Чоловік прожив у країні кілька десятків років, захистив дисертацію, зробив блискучу кар'єру, але не зміг вивчити мову цієї країни. Це дивує? Особисто мене це дратує".

Одне з двох: або цей чоловік не здатен вивчити будь-яку іноземну мову через глибокі обмеження в розумовому розвитку (що викликає сумнів, зважаючи на ту посаду, яку пан Азаров нині займає), або ж цей чоловік настільки ненавидить, не сприймає, відштовхує культуру країни, яка його прийняла, що просто відмовляється вчити мову.

"Тож, блукаючи Африкою, я вирішив знайти яке-небудь плем'я і навчити його української. Щоби, хай як це дивно звучить, поставити негрів у приклад. Після тривалих пошуків мені це вдалося, і результат перевищив усі сподівання. Відтепер чорношкірі з племені хімба в Намібії розмовляють українською краще за пана Азарова. Устократ краще.
Коротеньке відео, яке я назвав "Азаров, ай-яй-яй!" і яке з гордістю вам представляю, є тому чудовим підтвердженням".

Зараз ви читаєте новину «Письменник Максим Кідрук вчив африканців говорити українською у приклад Миколі Азарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі