середа, 24 квітня 2013 14:26

Перший в Україні міжнародний фестиваль органної музики транслюватимуть онлайн

Перший в Україні міжнародний фестиваль органної музики транслюватимуть онлайн
Фото: flickr.com

Міжнародний фестиваль органної музики покажуть онлайн усім глядачам світу. Починається він сьогодні, 24 квітня.

До Одеси з'їдуться п'ять видатних органних виконавців з Франції, Великобританії, Польщі, Росії та України і представлять вечірні концертні програми в різних жанрах: від органної класики до джазової та сучасної академічної музики.

Фестиваль пройде у старовинній Реформатської церкви Одеси, де в 2002 році після масштабної реставрації встановлений орган.

І вже перший виступ Рубіна Абдуліна з Росії (лауреата численних премій та ректора Казанської державної консерваторії) покажуть онлайн сьогодні, 24 квітня, в 19:00 на сайті Gazeta.ua.

Онлайн-трансляція фестивалю - це продовження підтримки культурних проектів компанією TENET. На сайті компанії також можна дивитися трансляцію події. Триватиме фестиваль до 28 квітня.

Місяць тому, уперше відбулася онлайн-трансляція театральної постановки з Одеського академічного Українського музично-драматичного театру ім. В. Василька. "Гамлета", в режисурі лауреата Шевченківської премії Дмитра Богомазова, он-лайн подивилися більше 17 тисяч осіб з України, США, Німеччини, Росії та Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Перший в Україні міжнародний фестиваль органної музики транслюватимуть онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі