вівторок, 01 листопада 2011 17:37

Останній альбом Емі Вайнхаус вийде через місяць

Останній альбом Емі Вайнхаус вийде через місяць

Збірник композицій співачки Емі Вайнхаус, котрі раніше не видавалися, надійде у продаж 5 грудня 2011 року, повідомляє британський таблоїд The Sun.

Платівка буде називатися "Lioness: Hidden Treasures". Повний трек-лист збірки виглядає наступним чином:

1. "Our Day Will Come"

2. "Between the Cheats"

3. "Tears Dry"

4. "Wake Up Alone"

5. "Will You Still Love Me Tomorrow"

6. "Valerie"

7. "Like Smoke (за участю репера Nas)

8. "The Girl from Ipanema"

9. "Halftime"

10. "Best Friends"

11. "Body and Soul" (за участю Тоні Беннетта)

12. "A Song for You"

Зібрані на диску пісні були записані в період з 2002 по 2011 рік. Деякі з перерахованих композицій входили в офіційні студійні альбоми Вайнхаус, однак на новому диску будуть представлені альтернативні версії цих треків.

Один фунт від виручки з кожної проданої копії "Lioness: Hidden Treasures" буде передано до фонду Емі Вайнхаус, який надає підтримку благодійним організаціям, що працюють з дітьми.

Нагадаємо, Емі Вайнхаус була знайдена мертвою в своєму будинку в Лондоні 23 липня 2011 року. Наприкінці жовтня судмедекспертиза офіційно оголосила алкогольне отруєння причиною смерті виконавиці. Співачці було 27 років. За свою кар'єру Ванхаус встигла випустити всього два повноцінних студійних альбоми - "Frank" в 2003 році та "Back to Black" в 2006 році. За останній Вайнхаус була удостоєна п'яти премій "Греммі".

Зараз ви читаєте новину «Останній альбом Емі Вайнхаус вийде через місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі