вівторок, 04 жовтня 2011 18:27

Емі Вайнхаус збиралася заміж за свого бойфренда

Емі Вайнхаус збиралася заміж за свого бойфренда

Емі Вайнхаус та її коханий Рег Трейвісс збиралися зіграти весілля. Про це розповів сам режисер в нещодавньому відвертому інтерв'ю. За словами хлопця, разом зі співачкою вони частенько обговорювали необхідність вивести свої стосунки на новий рівень.

Пара не планувала якусь певну дату. Вони просто знали, що їм слід узаконити стосунки.

"Так, ми говорили про шлюб, - розповів Трейвісс The Sunday Times. - Ми не планували щось конкретно, але обговорювали це не раз".

Емі та Рег почали зустрічатися в червні минулого року. "Ми швидко знайшли спільну мову", - згадує Трейвісс першу зустріч. Чоловіку незмінно імпонувало своєрідне почуття гумору зірки. "Вона була мініатюрною, дуже жіночною. У неї був заразливий сміх, вона жила повним життям і завжди була душею компанії".

За словами режисера, він досі не може змиритися з тією обставиною, що Емі покинула його. Назавжди.

"Мені здається це нереальним. Це якесь безумство. Хвилину тому я розмовляв з нею, а в наступну її вже не стало. Ми були на півдорозі до того, щоб зв'язати наші долі і раптом вона зникла".

Нагадаємо, соул-зірка була знайдена мертвою в своєму лондонському будинку 23 липня. Офіційні підсумки розслідування причин смерті будуть оприлюднені не раніше 26 жовтня. Токсикологічна експертиза не виявила в організмі Емі слідів заборонених препаратів. Проте батько знаменитості Мітч Вайнхаус припустив, що причиною смерті могли стати побічні дії транквілізатора лібріум (використовується при лікуванні алкоголізму), який вживала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнхаус збиралася заміж за свого бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі