неділя, 08 вересня 2013 02:55

Олег Скрипка закохався у "душевний" і "родинний" Житомир
22

Фото: Фото: Олена Галагуза

Житомиру виповнилося 1129 років. З цієї нагоди 7 вересня, на День Житомира, до міста із святковим концертом завітав гурт "Воплі Відоплясова".

"У Житомирі ми буваємо часто, але частіше проїздом, коли їдемо на Захід країни. Я вже знаю три різних шляхи. Зупиняємося перекусити, наприклад, у "Фільварку" на під'їзді або в інших місцях. Коли з Києва виїжджаємо, то там погані дороги, а у вас прекрасні", - зауважив фронтмен гурту Олег Скрипка.

У співака є багато друзів у Житомирі: це музиканти і бізнесмени.

"Я бачу швидкий прогрес міста, яке набуває своєї форми, душі. Я, як артист, відчуваю це. І ми потрапили не просто на свято міста, а на свято великої родини", - додав музикант.

Головна зміна у житомирянах, за словами Скрипки, полягає у тому, що з'являється гордість за своє місто. Особливо до душі музиканту припала Мистецька алея на вул. Михайлівська та містечко майстрів, куди він завітав перед концертом.

"Мені подарували писанки через пана Володимира (мера Житомира Володимира Дебоя — ред.). І ще один комплімент Житомиру, що його делегація - одна з найбільш активних на щорічній арт-акції "Марш вишиванок". Київ менш активний, ніж Житомир", - визнав Скрипка.

Також митець запропонував Житомирському міському голові провести регіональний фестиваль "Країна мрій", ініціатором якого є лідер "ВВ", на що Володимир Дебой погодився.

"Важливо, щоб була інтеграція гостей, дорослих та дитячих колективів. Треба піднімати місцевий ресурс. Має бути 30-40% місцевих колективів", - наголосив Скрипка.

"Я підтримую такі патріотичні проекти, які виховують любов до рідної землі. Крім того, Житомирщина – це земля талановитих людей. Такий проект може підвищити рейтинг нашого міста", - сказав у відповідь Дебой.

Під час галаконцерту Олег Скрипка спільно із своїм підопічним з конкурсу "Голос країни", житомирянином Артемом Кондратюком виконав пісню "Країна мрій". Також під час виступу "ВВ" Володимир Дебой водив хороводи із гостями свята.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка закохався у "душевний" і "родинний" Житомир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі