середа, 02 червня 2021 00:45

Оголосили ще одного хедлайнера "Атласу"

Оголосили ще одного хедлайнера "Атласу"
Вєрка Сердючка 8 липня виступить на київському фестивалі Atlas Weekend. Фото: Instagram

Вєрка Сердючка виступить на київському фестивалі Atlas Weekend. А саме 8 липня на Main Stage.

Минулий виступ зірки встановив рекорд. 2017-го очолила безкоштовний стартовий день "Атласу". Виступ відвідали 110 тис. глядачів. Ця цифра перевищила сумарну кількість гостей всіх 4 днів фестивалю у 2016 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мандрівна виставка Фелліні відкриється в Україні цього тижня

Ще одним хедлайнером фестивалю у 2021 році став Валерій Меладзе. Організаторів розкритикували в мережі. Більшість користувачів негативно відгукнулися щодо ініціативи. Деякі заявили, що збираються повернути квитки й не приходити на фестиваль. Також запитують, чи буде Кобзон.

Atlas Weekend 2021 планують проводити з 5 до 11 липня. Відбудеться на території Національного комплексу "Експоцентр України" у Києві. Цьогорічний формат - Friends Edition. Кількість виконавців з інших країн буде меншою, ніж у попередні роки.

Серед учасників заходу - українські гурти "Океан Ельзи", DakhaBrakha, "Антитіла", "Бумбокс", "Один в Каное", "Друга ріка", The Hardkiss, Dakh Daughters, Latexfauna, Kalush, Tvorchi. Також у лайнапі - російські колективи "Порнофильмы", Shortparis, Wildways, латвійська група Brainstorm, білорус ЛСП, естонець Tommy Cash, британець Fatboy Slim.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили ще одного хедлайнера "Атласу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі