пʼятниця, 19 червня 2020 11:18

Оголосили найкращі серіали першого півріччя 2020 року

Оголосили найкращі серіали першого півріччя 2020 року
До рейтингу увійшли 87 серіалів, які вийшли на телеканалах і стрімінгових сервісах в першій половині 2020 року Фото: pixabay

Склали рейтинг найкращих серіалів першої половини 2020 року. Там є нові сезони серіалів, міні-серіали, документальні серіали.

До рейтингу увійшли 87 серіалів, які вийшли на телеканалах і стрімінгових сервісах в першій половині 2020 року, пише Rotten Tomatoes.

З 11-го по 7-ме місце опинилися 12-й сезон серіалу "Доктор хто", 3-й сезон "Вбиваючи Єву", перший сезон серіалів "Хілларі", "Велика", "Король тигрів", "Зоряний шлях: Пікар", "Новий папа", четвертий сезон "Рік і Морті", "Бездоганний", "Неортодоксальна", перший сезон "Місіс Америка", перший сезон "Я можу тебе знищити", третій сезон "Озарк" і другий сезон "Сексуального виховання".

Так виглядає топ-10 найкращих серіалів першої половини 2020 року.
10. "Цирк книг". Це документальний серіал про найвідоміший в США порнографічний магазин для ЛГБТ-спільноти в Лос-Анджелесі Circus of Books. Відкритий більше 35 років тому. Його тримала пара з традиційною орієнтацією, яка виховувала 3 дітей, Карен і Баррі Мейсон.

9. "Підняти вітрила". Події в комедійному бойовику відбуваються в Істер Коув, рибальському селищі штату Мен. Сестри Мері Бет і Прісцилла Конноллі намагаються замести сліди сутички з небезпечним чоловіком, що вийшла з-під контролю. Щоб приховати злочин, вони розкриють таємниці міста.

8. "Краще подзвоніть Солу". 5-й сезон кримінально-драматичного серіалу продовжує історію дрібного адвоката Джиммі Макгілла. Події в ньому відбуваються за 6 років до його появи в серіалі "У всі тяжкі".

7. "Борг/Ганьба". Детектив з Токіо Кензо Морі вирушає до Лондона в пошуках свого брата Юто. Його вважають мертвим. Юто був звинувачений у вбивстві племінника члена якудзи, яка погрожує розпочати бандитську війну в Токіо. Розслідування зводить його з небезпечними елементами корупційного злочинного світу Лондона.

6. "Особливі парки і зони відпочинку". Співробітники департаменту парків і зон відпочинку вигаданого міста в штаті Індіана Пауні, повернулися на екрани на 30 хвилин, але цього спеціальному епізоду виявилося достатньо, щоб зайняти місце в першій десятці кращих серіалів першого півріччя.

5. "Що ми робимо у тіні". 2-й сезон комедійного серіалу в жанрі жахів, знятого за мотивами псевдодокументального фільму 2014 року Тайка Вайтіті і Джемейн Клемента, продовжує розповідати про 4 вампірів, сусідів по будинку, що живуть в Нью-Йорку на Стейтен-Айленді.

4. "Чесноти". Життя Джозефа зруйноване після того, як його колишня дружина з маленьким сином переїжджає до Австралії. Щоб відволіктися, він їде до Ірландії і розшукує родичку Анну, з якою не бачився більше 30 років. Завдяки зустрічі спливає страшний спогад, який він колись постарався забути.

3. "Усе добре". Британська комедійна драма, головну роль в якій грає її автор, канадський комік Мей Мартін, що зображує в серіалі самого себе і розповідає історію стосунків з новою дівчиною, Джордж, і зустрічі на зборах товариства тверезості.

2. "Шіттс Крик". 6-й сезон канадського ситкому Юджина і Деніела Леві продовжує історію пригод заможного сімейства Роуз, що втратило весь свій статок, і змушене переселитися до невеликого містечка Шіттс Крик - останній актив, який у них залишився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сценаристка "Друзів" вибачилася за недолік серіалу

1. "Запис". У центрі уваги документального фільму режисера Кірбі Діка і Емі Цірінг - скандал, пов'язаний зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях і харасменті з боку магната хіп-хопу Рассела Сіммонса. Власну історію розповідає виконавчий продюсер Дрю Діксон.

22 травня на стриминґовій платформі Disney Plus вийшла серія короткометражних анімаційних фільмів SparkShorts студії Pixar. Там показали мультфільм Out. Вперше в історії студії головний герой є представником ЛГБТ.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили найкращі серіали першого півріччя 2020 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі