Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2020 11:15

Представили мультфільм, у якому головний герой є представником ЛГБТ

Представили мультфільм, у якому головний герой є представником ЛГБТ
Ґреґ Намагається приховати натяки на власну гомосексуальність. Він загадково обмінюється тілами зі своїм собакою. А потім усвідомлює, що не повинен приховувати від батьків те, ким є насправді Фото: pixar

22 травня на стриминґовій платформі Disney Plus вийшла серія короткометражних анімаційних фільмів SparkShorts студії Pixar. Там показали мультфільм Out. Вперше в історії студії головний герой є представником ЛГБТ.

Над мультиком працював Стівен Клей Гантер, пише Громадське.

Головний герой Ґреґ збирається переїхати до міста зі своїм хлопцем. Він боїться розповісти батькам, що є геєм. Ситуацію ускладнює те, що вони несподівано приходять допомогти йому зібрати речі.

Ґреґ намагається приховати натяки на власну гомосексуальність. Він загадково обмінюється тілами зі своїм собакою. А потім усвідомлює, що не повинен приховувати від батьків те, ким є насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багато українських чоловіків мають крихку маскулінність - Орнелла Остапенко

До цього тематика ЛГБТ у мультфільмах Pixar порушувалася побіжно. У стрічці "Вперед" одна з героїнь побіжно згадує, що в неї є дівчина. Натяки на одностатеві стосунки є і в мультфільмах "Історія іграшок-4" і "У пошуках Дорі".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

The latest heartwarming tale from Pixar's #SparkShorts. Start streaming Out tomorrow on #DisneyPlus.

Публикация от Pixar (@pixar)

5 березня в український прокат виходить повнометражний мультфільм "Уперед" від американської студії Pixar, одного з філіалів компанії "Дісней".

Зараз ви читаєте новину «Представили мультфільм, у якому головний герой є представником ЛГБТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі