четвер, 08 листопада 2012 11:55

Одесити вимагали, щоб Костусєв сам їздив на маршрутках за 4 гривні
5

Фото: Фото: nr2.ru

В Одесі кілька десятків людей провели акцію протесту проти підвищення вартості проїзду в міських маршрутках. Учора ввечері на розі вулиць Дерибасівська і Преображенська зібралося близько 30 городян, які скандували "Чотири гривні за проїзд, давай до побачення!", "Одне рішення - опір".

За словами організатора акції Андрія Іщенка, люди дізналися, що Одеська міськрада має намір з 1-го січня наступного року підвищити проїзду в маршрутному таксі до 4 гривень. Вони самоорганізувалися і вийшли на акцію протесту. Після імпровізованого мітингу на Дерибасівській, протестанти рушили, до будівлі Одеської міськради, де також скандували свої гасла і вимагали, щоб мер Олексій Костусєв пересів на маршрутки.

"Народному меру - народний транспорт", - кричали учасники акції протесту. З чиновників до мітингувальників вийшов тільки начальник управління внутрішньої політики міськради Альберт Байжанов, який заявив, що мер перебуває у Києві. Відзначимо, що раніше Андрій Іщенко був активістом націоналістичної партії УНА-УНСО, а зараз є, одним з керівників об'єднання "Ліва опозиція".

Зараз ви читаєте новину «Одесити вимагали, щоб Костусєв сам їздив на маршрутках за 4 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі