вівторок, 16 липня 2013 15:08

Новий фільм про Мауглі втретє зніме студія Діснея

Новий фільм про Мауглі втретє зніме студія Діснея
Кадр з мультфільму 1967-го року

Студія Діснея зніме нову екранізацію "Книги джунглів" ("Jungle Book") Редьярда Кіплінга.

Написати сценарій нового фільму про Мауглі студія доручила Джастіну Марксу. Раніше він брав участь у роботі над фільмом "Вуличний боєць", заснованим на серії відеоігор Streetfighter.

"Книга джунглів" була опублікована ще в 1894 році, термін дії авторських прав на неї закінчився, і тому Діснею не довелося платити спадкоємцям Кіплінга за право зйомки екранізації. Книга - це збірник оповідань, не всі з яких присвячені Мауглі (зокрема, до неї входить історія про мангуста Рікі-Тікі-Таві).

У 1967 році студія Діснея вже екранізувала "Книгу джунглів", зробивши акцент саме на історіях про Мауглі. Ця екранізація була анімаційної. У 2003 році за нею пішов сиквел "Книга джунглів 2". На відміну від мультфільму 1967 року в новій екранізації, задуманої Діснеєм, будуть задіяні живі актори.

За наявними даними, над фільмом, заснованим на "Книзі джунглів" Кіплінга, також працює компанія Warner Bros. Сценаристом цієї екранізації є Стівен Кловз, який раніше працював над фільмами про Гаррі Поттера, а також над стрічкою "Нова Людина-павук".

Зараз ви читаєте новину «Новий фільм про Мауглі втретє зніме студія Діснея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі