пʼятниця, 23 лютого 2024 22:17

Netflix показав трейлер серіалу "Джентльмени" режисера Ґая Річі

Netflix показав трейлер серіалу "Джентльмени" режисера Ґая Річі
Netflix випустив офіційний трейлер серіалу "Джентльмени" режисера Ґая Річі. Фото: скріншот

Стрімінговий сервіс Netflix випустив офіційний трейлер серіалу "Джентльмени" режисера Ґая Річі.

Серіал вийде на екрани 7 березня 2024 року і складатиметься з восьми епізодів. Трейлер показали на YouTube.

Серіал розповість історію Едді Хорнімана, який успадкував заміський маєток свого батька і виявив, що він є частиною кримінальної імперії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гра в кальмара 2" і не тільки: Netflix в одному тизері показав новинки серіалів та фільмів, які вийдуть у 2024 році

Водночас представники британського кримінального світу хочуть відібрати цей бізнес. Тож Едді намагається вести власну гру з гангстерами. Однак, занурюючись у світ криміналу, він починає відчувати до нього смак.

Головну роль зіграв Тео Джеймс, зірка фільму "Дивергент". В інших ролях - Кая Скоделаріо, Джанкарло Еспозіто, Деніел Інгс, Вінні Джонс, Джоелі Річардсон.

Телеканал HBO продовжив серіал "Справжній детектив" (True Detective).

5-й сезон зніматиме Ісса Лопес, режисерка попереднього сезону з підзаголовком Night Country. Про це повідомляє Variety..

Продовження не стало несподіванкою, зважаючи на успіх "Нічної країни", де головні ролі зіграли Джоді Фостер та Калі Рейс.

Зараз ви читаєте новину «Netflix показав трейлер серіалу "Джентльмени" режисера Ґая Річі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі