понеділок, 27 липня 2020 18:29

Netflix офіційно анонсував приквел серіалу "Відьмак"

Netflix офіційно анонсував приквел серіалу "Відьмак"
Серіал розповість, що відбувалося за 1200 років до появи головного героя – Геральта з Ривии. Фото: Скріншот з трейлера

Стрімінговий сервіс Netflix офіційно анонсував приквел серіалу "Відьмак" з підзаголовком Blood Origin.

Новий міні-серіал отримає 6 серій і розповість про події, що відбувалися за 1200 років до появи головного героя основного шоу – Геральта з Ривии. Про це повідомляється на офіційній сторінці Netflix в Twitter.

Над Blood Origin працює шоуранер основного серіалу – Лорен Хіссріч. Його консультує автор оригінального циклу романів – польський письменник Анджей Сапковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу підкорює українська версії пісні з серіалу "Відьмак"

Як зазначається, серіал розповість про епоху Сполучення сфер — магічного катаклізму, завдяки якому у світі з людьми виявилися замкнені чудовиська. Далі з'явилися відьмаки – мисливці на монстрів.

Варто зазначити, що перший сезон серіалу "Відьмак" від Netflix вийшов у грудні 2019 року. У перший місяць після виходу шоу подивилося понад 76 мільйонів глядачів.

Раніше повідомлялиося, що у другому сезоні серіалу "Відьмак" від Netflix будуть зміни. Шоураннерка серіалу Лорен Шмідт Хіссріх розповіла в інтерв'ю The Wrap, що в новому сезоні не буде кількох часових шкал, які критикували глядачі.

Зараз ви читаєте новину «Netflix офіційно анонсував приквел серіалу "Відьмак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі