пʼятниця, 14 квітня 2017 14:12

"Не хочу закінчити, як Барбі і Кен: ти накачана силіконом, а в мене немає яєць" - трагікомедія

"Не хочу закінчити, як Барбі і Кен: ти накачана силіконом, а в мене немає яєць" - трагікомедія
Друзі думають, що не мають секретів один від одного Фото: kino.otzyv.ru

20 квітня в український прокат виходить італійська трагікомедія "Ідеальні незнайомці" Паоло Дженовезе.

За сюжетом, семеро нерозлучних друзів зібрались на спільну вечерею. Говорять про те, що дуже близькі одне одному й не мають секретів. Щоб довести це, починають гру. Всі телефони складають по середині столу. Всі повідомлення, що прийшли за вечір, повинні прочитати вголос. А на дзвінки мають відповідати по гучному зв'язку. Вони й уявити собі не можуть, які скелети вилізуть з їхніх шаф. "Не хочу закінчити, як Барбі і Кен: ти накачана силіконом, а в мене немає яєць", - підсумовує результати гри один з її учасників.

"Люди, цей фільм - це просто рознос мозку по всіх напрямках! Коли дивилась трейлер, то думала, що це смішна італійська комедія. Ну італійці, ну молодці. З такої, на перший погляд простої, проблеми розкрутили таку драму. Голлівуд просто плаче і витирає соплі. Короче, всі фільми про сім'ю, зради, сімейні драми - забудьте. Оце повний капець-капець", - каже глядачка Олена Глажук.

Американський журнал The Rolling Stone написав про цей фільм: "Іронічна трагікомедія про крихкість взаємин і безжалісність правди - на вагу золота".

У мережі з'явився офіційний трейлер української комедії "Припутні" режисера Аркадія Непиталюка.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу закінчити, як Барбі і Кен: ти накачана силіконом, а в мене немає яєць" - трагікомедія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі