вівторок, 04 квітня 2017 06:59

Коли б'ють ціпком по спині, не казатимеш "припиніть будь ласка" - Непиталюк

Коли б'ють ціпком по спині, не казатимеш "припиніть будь ласка" - Непиталюк
Внучку Свєтку у фільмі грає Юлія Врублевська Фото: youtube

В мережі з'явився офіційний трейлер української комедії "Припутні" режисера Аркадія Непиталюка.

Всі актори в фільмі говорять суржиком, бо дія відбувається в одноіменному селі на Чернігівщині. Там живуть 674 людини.

"В сценарії багато нецензурних слів, а у фільмі ще більше. Хотіли мову персонажів зробити живою. Щоб відповідала їх психотипам , характерам, соціальному прошарку й ситуації. Коли героя б'ють ціпком по спині, він не казатиме: "Пане, що ви робите, припиніть це будь ласка". Він вигукує те, що йому органічно підходить. Маємо великий прошарок людей, які вживають лайливі слова через слово. Це не стосується окремо села. В Києві часто чую, як говорить молодь. Іноді й у мене волосся дибки стає", - каже Аркадій Непиталюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які українські фільми варто подивитися 2017 року

Історія у фільмі відбувається протягом однієї доби. Мати з дочкою їдуть до бабусі. На автобусній зупинці в Ічні їх підбирає таксист Юра. Поїхати у Припутні – забуте Богом і людьми село – його спокушають гроші й врода дівчини. Ще й колишня дівчина киула. Цей короткий візит до бабці Зіни для жінок – щорічний обтяжливий обов'язок прибирати на покинутому цвинтарі. Через збіг обставин Юрій змушений залишитися у селі. Три жінки з'ясовують стосунки між собою. "Яка ж ти все-таки тупа" - каже баба Зіна свої дочці Людці.

"Припутні" вийдуть в прокат 28 вересня. Фільм - переможець 8-го конкурсного відбору Держкіно. Отримав 4,3 млн грн державного фінансування. Загальний його бюджет - 8,6 млн грн.

Державне агентство України з питань кіно підготувало відеопрезентацію, до якої увійшли фрагменти ще не завершених стрічок, які створюють за підтримки держави.

Зараз ви читаєте новину «Коли б'ють ціпком по спині, не казатимеш "припиніть будь ласка" - Непиталюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі