середа, 23 травня 2012 17:55

Податківця звільнили з роботи після участі у телепередачі

Податківця звільнили з роботи після участі у телепередачі
Іванна Гураєвська на телепередачі. Скріншот: vikka.ck.ua

Кумедний випадок трапився днями в Умані, що на Черкащині. Старший лейтенант податкової міліції Іванна Гураєвська, 23 роки,  позбулася роботи після участі у ток-шоу. Уманчанка звернулася на телеканал СТБ аби взяти участь у програмі "Детектор брехні". Основною причиною, з якої молода жінка наважилася на тестування на детекторі – стало бажання налагодити стосунки з рідною мамою.

Під час програми ведучий передачі Дмитро Карпачов поставив уманчанці питання: "Чи брали ви хабарі за час роботи у податковій міліції?". Іванна, повагавшись відповіла: "Так". А опісля шоу вона пояснила: "Після розмови нерідко отримувала невеличкий подарунок. За словами дарувальників – це була невеличка вдячність, як красивій жінці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Етику черкаських чиновників перевіряють за допомогою тестів

Якби жінка збрехала на детекторі брехні, детектор відразу виявив би це.

Але таку чесність не оцінили уманське керівництво податкової міліції. За 48 годин після виходу шоу Іванну попросили з роботи.

"Мене "добровільно-примусово" змусили піти з роботи. Залякували порушенням кримінальних справ та інтересом з боку спецслужб. – пояснила Іванна. – Не дали навіть скористатися законним правом на декретну відпустку. Сказали: "Нема людини – нема проблеми!"

Завдяки участі в шоу, Іванна виграла 50 тисяч гривень. Тож на перших порах безробітному податківцю вистачить. Жінка планує зараз зайнятися родиною – налагодити стосунки з батьками та приділити час вихованню 3-річної доньки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Противники Черновецького розкрили його черговий лохотрон

Відвертості уманського податківця викликали чималий резонанс. Цю подію прокоментував навіть голова Черкаської Державної Податкової служби Петро Хукаленко.

"Чесність та порядність податківців не потрібно перевіряти за допомогою технічних засобів. – переконаний Хукаленко. – Я не вірю у технічний прогрес. І не потрібно нікого ставити у такі рамки. Кожна людина має право по-людськи відповідати на такі запитання, або й не давати на них відповіді.

Зараз ви читаєте новину «Податківця звільнили з роботи після участі у телепередачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі