пʼятниця, 24 лютого 2012 16:59

На прем'єру фільму Джолі в Белграді прийшло усього 12 людей

На прем'єру фільму Джолі в Белграді прийшло усього 12 людей

На прем'єрний показ фільму "В краю крові і меду", знятого голлівудською актрисою Анджеліною Джолі, в Белграді прийшли всього 12 осіб, деякі з них покинули залу кінотеатру до завершення 127-хвилинної картини.

Люди виходили з белградського кінотеатру Delta, де йшов прем'єрний показ, зі словами: "Цей фільм зовсім не про кохання, як розповідала його авторка".

"Соромно, коли на фільм приходять тільки 12 осібДе, проте той факт, що деякі з них виходять із зали до кінця картини, говорить про те, що соромно взагалі знімати подібні фільми", - заявила в бесіді з виданням Mondо одна з глядачок, пенсіонерка, яка не назвала свого імені.

Фільм "В краю крові і меду" розповідає про громадянську війну в Боснії і Герцеговині. У картині йдеться про полонянку концентраційного табору, мусульманку Алу, яка стає жертвою сексуального насильства з боку охоронців-сербів. Один з них упізнає в Алі свою наречену-мусульманку, з якою він зустрічався до війни. Фільм знімався на території Угорщини через неоднозначне до нього ставленяя в Боснії і Герцеговині та Сербії.

Картина викликала суперечливі оцінки в різних регіонах БіГ. Так, у Республіці Сербській (РС) - однієї з двох складових частин Боснії та Герцеговини - фільм показувати взагалі не будуть. Володимир Левар, директор кінотеатру "Палас", єдиного в Баня-Луці (столиці РС), назвав фільм "сміттям". У той же час у мусульманській частині БіГ картина зустріла в основному позитивні відгуки в ЗМІ.

Сама Джолі критику на свою адресу за сюжет картини відкидає.

Зараз ви читаєте новину «На прем'єру фільму Джолі в Белграді прийшло усього 12 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі