понеділок, 20 лютого 2012 15:04

Зірка бондіани може осліпнути

Зірка бондіани може осліпнути

Популярна голлівудська актриса, зірка бондіани, лауреат премії "Оскар" за восьмихвилинну роль Єлизавети Першої в картині "Закоханий Шекспір" Джуді Денч переживає не найкращі часи. У 77-річної артистки серйозна хвороба сітківки очей, яка може коштувати їй зору.

Мабуть, єдина постійна жінка агента 007 Джеймса Бонда Джуді Денч вже втратила здатність бачити прямо перед собою. І це незважаючи на те, що вона пройшла курс лікування від дистрофії жовтої плями. Цікаво, що на те ж захворювання страждала і мати акторки.

Зараз Джуді не може вести нормальний спосіб життя і, наприклад, читати сценарії. Однак не все так погано: артистка володіє периферичним зором, а сценарії їй читають її родичі або друзі.

"Хоча насправді мені це подобається, я сідаю в крісло і уявляю собі всю історію", - говорить Денч і заявляє, що, незважаючи на хворобу, все одно не кине кінематограф. Актриса пояснила, що гра - це єдине, що підтримує в ній життя і без чого вона просто помре. "Найнеприємніше - це походи в ресторан, коли я просто не бачу, хто сидить зі мною за столом", - відверто каже Джуді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новою дівчиною Бонда стане актриса з російським корінням

Артистка сподівається, що лікування зупинить перебіг хвороби, яка загрожує їй повною сліпотою. Незважаючи на свій досить похилий вік і такі проблеми зі здоров'ям, Джуді Денч продовжує активно зніматися. Наприклад, наступного тижня виходить фільм з її участю "Кращий екзотичний готель "Меріголд". Паралельно Денч знімається в 23-й серії фільму про Джеймса Бонда "І небеса впадуть", яка вийде на екрани восени 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Зірка бондіани може осліпнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі