понеділок, 18 грудня 2017 14:53

На "Олімпійському" стартувало шоу за мотивами відомої комедії

На "Олімпійському" стартувало шоу  за мотивами відомої комедії
На київському НСК "Олімпійський" стартувало шоу "Гранд готель Будапешт". Фото: Facebook

На київському НСК "Олімпійський" стартувало шоу "Гранд готель Будапешт".

Цей новий формат новорічних свят створений за мотивами відомої комедії "Готель"Гранд Будапешт". Але організатори не тільки акцентували свою увагу на стилістичному оформленні локації, а й влаштували квест. На сцені постійно виступають артисти з танцювальними номерами або звучить жива музика зі світових та вітчизняних хітів.

За словами директора із зовнішніх зв'язків ДП ​​"НСК" Олімпійський" Віктора Анісімова, такий продукт вони пропонують для індустрії розваг другий рік поспіль і шоу користується великою популярністю у корпоративних клієнтів.

"У цьому році ми вирішили організувати також і святкування новорічної ночі. Сьогодні ми запросили наших партнерів, представників засобів масової інформації, зірок спорту та естради на відкриття нашого шоу, щоб вони змогли першими оцінити наше дійство. Крім цього з 19 грудня ми запрошуємо маленьких глядачів на нашу інтерактивну виставу "Таємниця" Гранд готелю Будапешт ", - розповів Анісімов.

Спеціально для "Гранд готель Будапешт" було виготовлено декорації загальною вагой понад 20 тис. кг. Обслуговують шоу 100 чоловік технічного персоналу на території близько 5 тис. кв. м. Загальна кількість акторів, музикантів, танцюристів та вокалістів, які працюють під час шоу, становить понад 50 осіб. Тривалість шоу - 300 хвилин.

"Гранд готель Будапешт" для корпоративних клієнтів стартує 15 грудня 2017 і триватиме 30 днів, до 15 січня 2018 включно.

19 грудня, на День Святого Миколая, на Софійській площі відбудеться урочисте відкриття головної ялинки країни. Цього дня на великій сцені заспівають Pianoбой разом із оркестром, дует "Анна-Марія", ILLARIA та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «На "Олімпійському" стартувало шоу за мотивами відомої комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі