понеділок, 06 червня 2011 18:55

На кінофестивалі замість фільму про Гітлера Стогній показав відео про касаток

На кінофестивалі замість фільму про Гітлера Стогній показав відео про касаток

Костянтин Стогній на другому міжнародному кінфестивалі "Золота пектораль" показав замість фільму "Остання таємниця Гітлера" любительське відео про касаток. Серед показу Костянтин вибіг на сцену і вибачився перед глядачами.

"Це просто містика якась. Фільм постійно пропадає. Коли ми привезли диски для показу, виявилося, що саме стрічки про Гітлера немає. Довелося просити передати його з Києва. Зараз знову щось незрозуміле почалося. Замість кадрів про подорож в Чілі, де за однією з версій ховався Гітлер в кінці другої світової війни, на екрані моя любительська зйомка касаток в океані", - сказав зі сцени Стогній.

Торік Костянтин із командою відшукав бухту в Аргентинському океані, у якій досі є будинок, огороджений колючим дротом. За легендою, в кінці другої світової війни, Гітлер утік разом з іншими соратниками в Чилі, в колонію „Дігнідад", що в перекладі з німецької означає "поселення обраних". Для нього в тропіках висадили альпійські гірки з березами і мохом. Кажуть, що Гітлер захворів у 1962 році. Його відвезли до міста Барілочі, де він помер. Поховали його у вулкані Мелімою в Аргентині.

"Ми бачили будинок, у якому жив Гітлер, зняли його здалеку. Це 17 тисяч гектраів землі, огороджені колючим дротом, по якому пропускають електричний струм. Підійти ближче нам не дозволила охорона. На території діє напіввійськовий режим. Закони Чілі не розповсюджують на німецьку колонію", - каже Стогній. 

Зараз ви читаєте новину «На кінофестивалі замість фільму про Гітлера Стогній показав відео про касаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі