четвер, 06 грудня 2018 22:50

На головну роль пробувалися 80 артистів - стартує шоу "Winterra. Легенда казкового краю"

На головну роль пробувалися 80 артистів - стартує шоу "Winterra. Легенда казкового краю"
У шоу "Winterra. Легенда казкового краю" візьмуть участь 21 актор. Всього на кастинги їх прийшло близько 300. Фото: прес-служба шоу

400 днів тривала робота над шоу "Winterra. Легенда казкового краю". Акторська команда провела в репетиційному залі близько 550 годин.

Під час відкритої репетиції режисери вистави Костянтин Томільченко та Олександр Братковський поділилися вражаючими фактами про постановку.

"Winterra. Легенда казкового краю" об'єднає 7 різних жанрів в одному шоу. Під час мультижанрової постановки глядачі зможуть спостерігати вокал, хореографію, акробатику, спортивну гімнастику, workout, еквілібр і номер зі скакалками.

У шоу візьмуть участь 21 актор, без врахування дублерів. Головних героїв постановки -двох братів - зіграють 11-річний Єгор Конончук та 12-річний Саша Балабанов.

Для того, щоб відібрати найбільш харизматичних і талановитих акторів, режисерська група провела 3 етапи кастингів. Всього на них потрапило близько 300 артистів різних жанрів.

80 артистів пробувалося на одну із головних ролей - Мороза. Актора затвердили лише через місяць після початку репетицій.

Автором музичних композицій виступив український музикант Юрій-Юркеш Юрченко. Він настільки надихнувся історією, що написав основний мотив для шоу і перші версії всіх 6 композицій за 72 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали гонорари українських зірок на корпоративах

Цього року глядачам покажуть 64 сеанси шоу "Winterra. Легенда казкового краю". Будуть давати по 3 сеанси щодня, як у бідні та вихідні. Для прикладу, шоу "Вартові мрії" в минулому сезоні показали 46 разів за цей же проміжок часу.

Цього року в концерт-холі ВДНГ сцену збільшили на 40%, щоб все було добре видно навіть із останніх рядів.

Прем'єру вистави "Winterra. Легенда казкового краю" покажуть 14 грудня у концерт-холі ВДНГ. Квитки коштують від 209 до 2499 грн.

Зараз ви читаєте новину «На головну роль пробувалися 80 артистів - стартує шоу "Winterra. Легенда казкового краю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі