субота, 20 червня 2020 13:50

Музика, спілкування і вино - літнє сонцестояння запрошують відзначити на онлайн вечірці

Музика, спілкування і вино - літнє сонцестояння запрошують відзначити на онлайн вечірці
Олег Скрипка зіграє в найкоротшу ніч року. Фото: Олег Скрипка у Facebook

Олег Скрипка організував онлайн вечірку на 21 червня, приурочену літньому сонцестоянню.

Він буде в компанії молодих натхненних Яни Брилицької, NAVKA і ULIANA ROYCE, пише Lemonade.

Творчість дівчат сповнена таємниці, містики і ультрамодного сучасного звучання. І ще здивує гостей вечірки надзвичайний гість-сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: яким знакам зорі пророчать високі заробітки

Саме в цю ніч в Україні здавна відзначали свято Івана Купала. Такі дні завжди вважалися особливими і мали містичне значення. Ця купальська ніч відзначається досі за старим стилем. Причому свято сонцестояння мають майже всі народи світу. До цих пір в Україні сонцестояння асоціюється з поклонінням силам природи, а дівчата досі часто практикують обрядове ворожіння.

Це вже буде четвертий концерт в форматі, який так усім полюбився - онлайн-бенкет. Музика, спілкування і смачне вино, яке об'єднує музикантів і їхніх фанатів з України, Німеччини, Ірландії, Італії, Португалії, Ізраїлю, США, Канади. Також всі глядачі можуть поставити свої запитання в ефірі і добре провести час.

Трансляція події вже традиційно відбудеться з Концерт Холла VV22 на PlayitPlay.com. Взяти участь в перегляді концерту можна безкоштовно о 19:00.

У неділю, 21 червня, мешканці Землі зможуть спостерігати кільцеподібне сонячне затемнення. Кільцеподібне сонячне затемнення - це затемнення Сонця, при якому земну поверхню перетинає конус-продовження місячної тіні (Місяць надто далеко від Землі, щоб повністю закрити Сонце).

Зараз ви читаєте новину «Музика, спілкування і вино - літнє сонцестояння запрошують відзначити на онлайн вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі