середа, 05 жовтня 2011 12:23

Мультсеріал "Сімпсони" можуть закрити через скорочення зарплати акторів

Мультсеріал "Сімпсони" можуть закрити через скорочення зарплати акторів

Майбутнє мультиплікаційного серіалу "Сімпсони" під загрозою - телекомпанія Fox заявила про намір припинити випуск мультфільму, оскільки його продовження неможливо без скорочення заробітної плати акторів, повідомляє в середу агентство Рейтер.

"Ми вважаємо, що ця блискуча серія може і повинна тривати, однак ми не можемо випускати наступні сезони в поточній фінансовій моделі. Ми сподіваємося, що зможемо досягти з акторами угоди, яка дозволить "Сімпсонам" розважати аудиторію ще довгі роки", - йдеться в заяві Fox Television.

За даними агентства, телекомпанія зробила цю заяву після невдалих спроб переукладання договорів з акторами на їхніх умовах. За "голоси" Гомера, Мардж, Барта та Лізи Сімпсон актори Дан Кастелланета, Джулія Кавнер, Ненсі Картрайт і Ірдлі Сміт отримують по 8 мільйонів доларів за сезон. Актори вели переговори з Fox про 30-відсоткове скорочення гонорарів в обмін на частину виручки від серіалу, проте до компромісу сторони так і не прийшли.

Створені мультиплікатором, продюсером і сценаристом Меттом Грейнінгом для американської телекомпанії Fox "Сімпсони" неодноразово удостоювалися різних телевізійних нагород. Журнал Time в 1998 році назвав Барта Сімпсона, пустотливого сина Гомера, одним з 20 найбільш видатних діячів у галузі мистецтва та розваг XX століття. У вересні поточного року авторитетне видання включило Гомера Сімпсона в список "10 найвидатніших батьків в історії ТВ".

Зараз ви читаєте новину «Мультсеріал "Сімпсони" можуть закрити через скорочення зарплати акторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі