пʼятниця, 01 січня 2021 00:45

Меган Маркл напише роман

Меган Маркл напише роман
Меган Маркл планує піти по стопах принца Чарльза і написати роман. Хоче спробувати себе в жанрі фантастики. Фото: Instagram

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл має намір написати роман.

"У Маркл є досвід письменницької роботи. До зустрічі з Гаррі вона вела популярний блог The Tig, в якому розповідала про здоров'я, подорожі, їжу та моду. Фантастика - це той жанр, в якому вона завжди хотіла спробувати свої сили. Вона впевнена, що все, що б вона не написала, буде добре продаватися незалежно від якості", - каже інсайдер.

Як пише Daily Mail, Меган заручилася юридичним захистом, який дозволить їй писати романи через Archewell. Це фонд, який вона створила з принцом Гаррі. Назвали на честь первістка - Арчі. Зараз адвокати в США розглядають заяву подружжя про реєстрацію цієї торгової марки. Один із пунктів, з яким вони звернулися до Бюро патентів і товарних знаків США, передбачає права писати "художню та нехудожню літературу на різні теми" під торговою маркою Archewell, а також випускати "загальноформатні журнали та друковані періодичні видання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колядку "Свята ніч" заспівали у стилі хіп-хоп

У свій час принц Чарльз також написав книгу. Створив повість для дітей "Старий Локнагара".

2020-го Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від звання членів королівської сімʼї. Пара переїхала спочатку в Канаду, а потім до США. Іноземні ЗМІ повідомляють, що Меган Маркл планує стати президенткою США. Саме через це екс-актриса не відмовилася від американського громадянства. Також Меган створюватиме фільми для Netflix та подкасти для Spotify.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл напише роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі