четвер, 31 грудня 2020 09:05

Колядку "Свята ніч" заспівали у стилі хіп-хоп

  У переспіві колядки "Свята ніч" Олександр Фразе-Фразенко засемплував запис своєї пра-пра-бабусі Антоніни Фразенко
У переспіві колядки "Свята ніч" Олександр Фразе-Фразенко засемплував запис своєї пра-пра-бабусі Антоніни Фразенко

Відома колядка зазвучала по-новому у виконанні репера й кінорежисера Олександра Фразе-Фразенка та зірки Одеської опери Наталії Степаняк. Розкішне оксамитове сопрано Наталії та лейд-бековий флоу читки Олександра на диво вдало поєдналися, вишукані луки, підкреслені атмосферою старовинних інтер'єрів палацу Потоцьких у Львові, створили чудовий різдвяний настрій.

Цього року кінорежисер і музикант Frazé-Frazénko після двох лонґплеїв "Безсмертна класика" та "Наголос на Е", п'яти кліпів, "Смокчи", "Твій телевізор палає", "Кориця", та низки фітів з Вовою зі Львова, Довгим Псом та іншими, на кінець року вирішив у такий спосіб оголосити про майбутній альбом.

Трек "Свята ніч" цікавий ще тим, що Олександр Фразе-Фразенко для біта засемплував запис своєї пра-пра-бабусі леґендарної акторки та співзасновниці нинішнього театру ім. Марії Заньковецької у Львові Антоніни Фразенко, виданий у 1910 році на лейблі Zonophone в Празі (теперішній Columbia Records).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мої предки-французи у Х столітті розвивали шотландську корону, а в ХХ – український театр": Олександр Фразе-Фразенко

Зйомки кліпу "Свята ніч" відбулися у Львові в Палаці Потоцьких.

"Тиха ніч" (нім. Stille Nacht) — християнська різдвяна пісня, створена в Австрії в 1818 році композитором і церковним органістом Францем Грубером. Один із найвідоміших і широко поширених у різних мовах по всьому світу різдвяних співів. Належить до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Зараз ви читаєте новину «Колядку "Свята ніч" заспівали у стилі хіп-хоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі