вівторок, 24 жовтня 2017 11:46

"Мавзолей Леніна – безплідна метафізична вагіна" – художник Василь Слонов

Автор: фото зі сторінки Facebook Василя Слонова
  Проект російського художника Василя Слонова до 100-річчя революції пропонує спорудити на Мавзолеї Леніна у Москві рожеві мереживні трусики
Проект російського художника Василя Слонова до 100-річчя революції пропонує спорудити на Мавзолеї Леніна у Москві рожеві мереживні трусики

Рожеві мереживні жіночі труси пропонує розмістити на Мавзолеї Леніна у Москві російський художник Василь Слонов. Ескіз проекту до 100-річчя революції митець представив на своїй сторінці у Facebook. Там художник подає відкритий лист меру Москви Сергію Собяніну та керівництву російської столиці.

"Уже зовсім скоро ми будемо відзначати двічі ювілейну дату головної події ХХ століття, а саме 100-річчя Жовтневої соціалістичної революції 1917-го. Пропоную негайно реалізувати проект святкового художнього оформлення Мавзолею Леніна як найголовнішого символа минулих 100 років існування радянського народу.

Мавзолей Леніна є нічим іншим як епіцентром чорної діри російської історії. Мавзолей Леніна – безплідна метафізична вагіна, що продовжує невблаганно засмоктувати наші благі помисли, сподівання і молитви... А тіло Леніна – як мощевидний тампон, що передчасно застряг між поверхами і поглинає все творчі енергії, загороджує нам шлях у світле майбутнє!

Пропонований проект – продовження кращих традицій творчості російських авангардистів початку минулого століття, сміливо й ефектно оформляли вулиці і площі революційних міст. Сенс і месіанство проекту полягає на початку демуміфікаціі свідомості російських людей і вивільненні креативних енергій для фінального ривка в цивілізаційному супермарафоні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізні кокошники, сокира-Путін і Сполучені Штати Сибіру - шедеври скандального росіянина

Художник Василь Слонов живе у російському Красноярську. Відомий скандальним проектом, присвяченим Олімпіаді в Сочі 2014-го. Його виставку у Пермі закрили. Замість олімпійських кілець художник зобразив колючий дріт, петлі для страти, на постаменті переможців – горілку, а матрьошка набула рис гранати. Також митець розробляв окремий прапор для "Сполучених Штатів Сибіру", сокири з портретами Сталіна і Путіна та залізні кокошники у стилі ГУЛАГу.

Зараз ви читаєте новину «"Мавзолей Леніна – безплідна метафізична вагіна" – художник Василь Слонов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі