пʼятниця, 08 квітня 2022 21:02

Måneskin зняли ролик на підтримку українців

Måneskin зняли ролик на підтримку українців
У березні Måneskin планували дати концерт у Києві. Фото: facebook.com/maneskinofficial

Переможці торішнього Євробачення гурт Måneskin записали відеоролик на підтримку українського народу.

Його поширили у соцмережах.

"Біженці в Україні та всьому світі потребують термінової гуманітарної допомоги. Ми використовуємо свій голос з вимогою діяти, і ви також можете. Приєднуйтеся до нас, зніміть власне відео, в якому закликайте світ підтримати біженців і пожертвувати на ForUkraine.com", - ідеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатори Євробачення звільнили Україну від обов'язкової процедури

У відео на 1 хв. - кадри зі зруйнованих російськими військами українських міст і люди, які постраждали від дій окупантів.

У травні 2021 року Måneskin посів перше місце в пісенному конкурсі Євробачення з піснею Zitti e buoni. Це перший гурт, який виграв конкурс із 2006 року, і перша перемога Італії з 1990-го.

Цьогоріч Євробачення відбудеться в італійському Турині. Україну представлятиме гурт Kalush Orchestra. Попри війну колектив братиме участь у конкурсі, щоб на весь світ пролунала пісня українською мовою. Kalush Orchestra виступатиме в першому півфіналі 10 травня під №6.

Зараз ви читаєте новину «Måneskin зняли ролик на підтримку українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі