понеділок, 02 квітня 2012 14:13

Lviv Fashion Week відвідувачі сприйняли неоднозначно
21

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Із 27 березня по 1 квітня у місті проходив Lviv Fashion Week. Окрім уже знаменитих дизайнерів свій доробок змогла представити і молодь. Для їх показів було відведено три дні.

Вони проходили у одному з торгових центрів. Основні два останніх дні тижня моди проходили в приміщенні експо-центу "Шувар". Глядачам своє бачення одягу сезону осінь-зима демонстрували дизайнери Роксолана Богуцька, Голда, Олександр Очеретний, Ксенія Сербін, Федір Возіанов, Софі Марія Сєдова.

"Свою колекцію я спеціально зробив у строгих тонах, - розповів Федір Возіанов, - В Україні, в світі панує криза. Цей настрій часу передав у своїй колекції. Кольори, як і саме пошиття дуже стримані. Такі самі як і криза, яка стримує нас. Наразі розробляю чоловічу колекцію одягу. Вона теж буде такого самого стилю."

Окрім моди презентували і інші проекти. Зокрема збирали гроші для хворих дітей. Також створили мистецький проект "XS-XXL" художниці Терези Барабаш. Його мета змусити людей турбуватися про свій внутрішній стан, а не лише зовнішній вигляд.

"Мені цього року фешн зовсім не сподобався, - розповіла Оксана Нечипир. - Весь одяг якийсь просто ніякий. Нічого яскравого, авангардного. Все за якимось штибом шито. Надіялася від Богуцької щось цікаве побачити, але дуже розчарувалася. Її одяг - як мішки якісь надіті на моделей. Та ще й кілька суконь з тканини під леопардовий закос пошила. Взагалі жахливо."

Зараз ви читаєте новину «Lviv Fashion Week відвідувачі сприйняли неоднозначно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі