четвер, 28 серпня 2014 16:49

Луї Франк припиняє свою концертну діяльність

Луї Франк припиняє свою концертну діяльність
Фото: elle.ua

Бельгійський музикант і лідер культового українського гурту Esthetic Education Луї Франк йде зі сцени. Про це він повідомив на своїй Facebook:

"Цей рік став роком випробувань, важким переломним моментом для багатьох, і я не виняток. У моєму житті відбулися деякі зміни, і я прийняв рішення припинити концертну діяльність. У зв'язку з цим, концерт в Києві, який був запланований на 20 вересня, скасовується. Приношу вибачення своїм шанувальникам".

При цьому Франк поки не припиняє творчу діяльність. До кінця року музикант має намір випустити кілька нових пісень, кліпів, а також з запізненням на рік презентувати альбом "Атлантида".

Нагадаємо, в липні Луї Франк випустив англомовний EP "Twockers", який збирався представити наживо у вересні. Останній концерт Esthetic Education відбувся 22 липня 2011 в Одесі, останній сольник Франка - 18 жовтня 2013 в Angar, Київ.

Зараз ви читаєте новину «Луї Франк припиняє свою концертну діяльність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі