вівторок, 12 листопада 2019 18:05

Лідер гурту Rammstein виступить у Києві з новим альбомом

Автор: facebook.com/Lindemann
  Вокаліст і автор текстів німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн (праворуч) виступить у Києві з проектом Lindemann.
Вокаліст і автор текстів німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн (праворуч) виступить у Києві з проектом Lindemann.

Вокаліст і автор текстів німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн виступить у Києві з проектом Lindemann. Концерт відбудеться 6 березня 2020-го в клубі Stereo Plaza.

У складі дуету Lindemann також мультиінструменталіст Петер Тагтгрен — лідер гуртів Pain і Hypocrisy. Почали грати разом 2015 року. Дебютний англомовний альбом Skills In Pills 2015-го отримав статус "золотого" у Німеччині та Фінляндії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кумир Єви Лонгорії та Дрю Беррімор виступить у Києві

На київському концерті гурт презентує другу платівку F&M, вихід якої очікується 22 листопада.

Новий альбом буде виключно німецькомовним. Ліндеманна надихнула робота над постановою казки братів Грімм "Гензель і Гретель" у гамбурзькому театрі "Талія". Фронтмен Rammstein зіграв у нійодну з ролей, а дует створив 6 саундтреків. Усі композиції, крім Sauber, перезаписали і включили до альбому.

Це буде другий приїзд гурту Lindemann до України. Вперше дует виступив у Києві в грудні 2018-го.

У жовтні Lindemann випустили кліп на пісню Ich Weiß Es Nich із другого альбому. Відео зняли за допомогою штучного інтелекту. Ролик починається із зображення равликів і метеликів. Потім вони переростають в сотні штучно згенерованих осіб, які нашаровуються і змінюють один одного.

Зараз ви читаєте новину «Лідер гурту Rammstein виступить у Києві з новим альбомом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі