четвер, 31 жовтня 2019 16:10

Кумир Єви Лонгорії та Дрю Беррімор виступить у Києві

11 березня 2020-го у київському Палаці спорту виступить Дімаш Кудайберген з Казахстану. Артист грає на семи інструментах, співає дев'ятьма мовами, діапазон його голосу — 6 октав. До своєї музики додає елементи опери, фольку, сучасних танцювальних ритмів.

Автор: facebook.com
  Дімаш Кудайберген грає на семи інструментах, співає дев'ятьма мовами, діапазон його голосу — 6 октав.
Дімаш Кудайберген грає на семи інструментах, співає дев'ятьма мовами, діапазон його голосу — 6 октав.

Народився 1994 року в місті Актобе. З дитинства грає на фортепіано. Як контртенор закінчив Актюбинський музичний коледж імені А. Жубанова.

Після навчання відмовився працювати в оперному театрі столиці Казахстану Нур-Султані. Хотів спробувати себе у поп-музиці.

2015-го отримав гран-прі на фестивалі "Слов'янський базар" у білоруському Вітебську. У 2017 році став найкращим співаком Азії за версією премії Top Chinese Music Award.

"Якби я заплющила очі, подумала б що співають десять різних людей," — каже американська акторка Дрю Беррімор.

"Я відкрив для себе чудового співака Дімаша, який вражає своїм дивовижним голосом," — коментує китайський актор Джекі Чан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть фільм про короля рок-н-ролу

Американська модель і акторка Єва Лонгорія запрошує Дімаша як почесного гостя галаконцертів Global Gift у Парижі та Каннах.

Дімаш має 114 фан-клубів у 46 країнах світу. До своїх прихильників він звертається "дорогі".

Американський рок-співак українського походження Ленні Кравіц виступить у столичному Палаці спорту. Концерт відбудеться 13 червня 2020-го в межах світового турне Here to love.

Зараз ви читаєте новину «Кумир Єви Лонгорії та Дрю Беррімор виступить у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі