четвер, 12 травня 2011 16:52

Спецтема: Євробачення-2011

Ксенія Симонова переживає за долю Міки Ньютон у півфіналі

Ксенія Симонова переживає за долю Міки Ньютон у півфіналі

Одним з головних ефектів під час виступу Міки Ньютон на "Євробаченні" буде пісочна анімація у виконанні Ксенії Симонової, переможниці першого сезону шоу "Україна має талант". Напередодні виступу художниця дуже хвилюється і боїться, що Україна може не потрапити у фінал, пише "Газета по-київськи".

"Як учасник постановки не можу їх оцінювати, це буде суб'єктивно. Але скажу, що в другому півфіналі найсильніші виконавці", - говорить вона.

"У такому шаленому темпі я ще не працювала! Пісня Міки буде дуже короткою - 2 хвилини 59 секунд. Спочатку моя робота займала 7 хвилин, довелося дуже прискоритися. Придумана мною історія - це розповідь про маленьку дівчинку, яка втратила маму. Вона зіштовхується зі злом, жорстокістю. Дитина пригнічена, плаче. Настає момент повної самотності ... І тут у вікні з'являється добрий ангел, обіймає дівчинку крилами, вона посміхається. Потім з'являється сонце, птахи ... І я по-англійськи пишу: "Поділися своїм серцем", - розповіла Ксенія. Щоправда, про свій гонорар за виступ вона принципово не говорить.

"Мені подобається працювати з німцями, - розповідає художниця. - Їхня точність, пунктуальність дуже імпонує. Час для репетиції розраховано по секундах, ми практично не зустрічаємося з іншими конкурсантами на сцені. Кожній делегації видали по просторому автобусу з водієм. У салоні йде трансляція всіх виступів. Дивишся - і заряджаєшся позитивним настроєм! У країнах, де Євробачення проходило раніше, наскільки я знаю, такого не було".

В української команди вже були дві репетиції з трьох. Перша пройшла вдало. Хоча були труднощі: обладнання Ксенії дуже важке, а знімати процес її роботи треба особливим чином - інакше частина історії просто "випаде" з кадру.

"Після першої репетиції у нас було всього кілька зауважень. Проте другий прогін пройшов жахливо, зняли зовсім не так. Я так голосно лаялася! На щастя, мені дали додатковий час для репетиції номеру. Так що, сподіваюся, сьогодні наше тренування пройде вдало", - поділилася художниця.

Режисурою постановки займається чоловік Ксенії - Ігор. У вільний час вони разом гуляють по музеях. За тиждень Ксенія зробила багато начерків, половину з яких роздарувала глядачам-перехожим, і багато її навіть впізнавали.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Симонова переживає за долю Міки Ньютон у півфіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі