неділя, 18 січня 2015 00:21

Кремль допомагає створити українську армію – доброволець

Кремль допомагає створити українську армію – доброволець
На фото: М. Устименко

Ще кілька років тому "бандерівцями" були мешканці західної України. Зараз ними стали і люди на сході, у центрі та півдні України. І це все завдяки Путіну та його приспішникам. А ще він консолідував суспільство та допоміг у формуванні професійної української армії.

Про це йшлося в розмові із добровольцем батальйону "Волинь" Миколою Устименком, котрий прибув у короткотермінову відпустку на Полтавщину.

"У нашому батальйоні із усієї України хлопці. І з Кіровоградщини, і Дніпропетровщини, і Сумщини, і з Полтави, Харкова, Одеси. Як раніше було? Нас тут із центральної України вони називали москалями, а ми їх бандерами. То зараз ми усі бандерівці... Раніше було таке, що хлопці з центральної чи східної України потрапляли служити на західну, то там "діди" їх дужче щемили. І навпаки, коли хлопці із тієї ж Львівщини потрапляли служити десь сюди, то було те ж саме. А зараз вже цього немає і більше ніколи не буде. Вже ми всі – одне ціле", – пояснює Микола Устименко.

Говорить, у батальйоні служать переважно добровольці. Основний контингент – це люди 30–40 років.

"Є мужики й по 50 років, є хлопці років по 19–25. Є навіть один відставник. Колишній майор ДАІ. Чоловік уже на пенсії. Йому за 50 років. І служити пішов рядовим. У "Десні" його вивчили на водія БТР. Є і бізнесмени, і юристи, і лікарі, і учителі та викладачі вузів. Тож це люди адекватні і шантрапи немає", – розповідає доброволець.

Говорить також, що доводилося дивитися їхнє, так званої "Новоросії", телебачення:

"Їх як послухаєш, то волосся дибки стає. Ми й людей їмо, і кров дитячу п'ємо, щоб зігрітися у бліндажах. Наше телебачення більш правдиве. Не без того. Бува, й у нас прибрешуть, але переважно, коли це піар політиків".

Зараз ви читаєте новину «Кремль допомагає створити українську армію – доброволець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі