неділя, 10 березня 2019 10:40

"Королівський коргі": опублікували сюжет комічного мультфільму

"Королівський коргі": опублікували сюжет комічного мультфільму
RegioNews "Королівський коргі": в Україні відбулася прем'єра комічного мультфільму про собак Єлизавети ІІ

У неділю, 10 березня, в Україні відбулася прем'єра кумедного мультфільму "Королівський коргі". Історію про улюбленця Єлизавети ІІ відома всім, однак режисери вирішили додати гумору до неї.

У центрі сюжету кумедного мультфільму – історія домашнього улюбленця Її Величності, пише 24tv.

Маленький собака породи коргі, який відгукується на кличку Рекс, полюбляє бешкетувати в Букінгемському палаці. Він звик, що може стрімголов бігати по резиденції королеви, руйнуючи все на своєму шляху. Оскільки Рекс є улюбленим собакою королеви, всі витівки він робить без покарання.

Та безтурботне життя коргі залишається позаду, коли він випадково втрачає з поля зору свою господиню. Собака залишився посеред галасливих вулиць, відтак змушений знайти можливість повернутись до палацу.

Відомо, що екранізувати історію взявся один з відомих бельгійських режисерів – Бен Стассен. Він відомий за створення мультфільмів "Воруши ластами" та "Робінзон Крузо: дуже заселений острів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступлять виконавці пісень мультфільму "Жив-був пес"

У замку британської королеви Єлизавети ІІ у місті Віндзор помер останній коргі. Це її улюблена порода собак. Псу на кличку Віспер — англійською "Шепіт" — було 12 років.

Спочатку належав Біллу Фенвіку, єгерю королівських угідь із Балморала. Його дружина опікувалася собаками Єлизавети. Коли Білл помер 2016‑го, королева забрала тварину.
В Єлизавети ІІ за весь час було 30 коргі. Розводила їх протягом 70 років.

Зараз ви читаєте новину «"Королівський коргі": опублікували сюжет комічного мультфільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі