четвер, 11 липня 2024 11:01

Клуні вмовляє Байдена не балотуватись. У Білому домі відповіли

Клуні вмовляє Байдена не балотуватись. У Білому домі відповіли
Джордж Клуні вважає, що Джо Байден програє битву з часом. Фото: Getty images

Актор і фінансовий лідер Демократичної партії Джордж Клуні закликав президента США Джо Байдена не балотуватися на другий термін.

Він написав про це у гостьовому есе для New York Times.

"Єдина битва, яку він не може виграти, - це боротьба з часом. Прикро про це говорити, але той Джо Байден, з яким я був три тижні тому на зборі коштів, не був Джо Байденом у 2010 році. Він навіть не був Джо Байденом 2020 року. Той самий чоловік, якого ми всі бачили під час дебатів", - вважає Клуні.

Десятки членів Демпартії обговорювали між собою та с журналістами те, що балотування Байдена загрожує не лише його власному шансу на президентство, а й іншим демократам у виборчому бюлетені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто може замінити Байдена і які у них рейтинги

"Ми не збираємося виграти в листопаді з цим президентом. Крім того, ми не виграємо Палату представників і втратимо Сенат. Це не тільки моя думка. Це думка кожного сенатора, члена Конгресу та губернатора, з якими я спілкувався приватно. Кожен, незалежно від того, що він або вона говорить публічно", - вказав актор.

Видання звернулось до речниці Байдена Лорен Гітт за коментарем щодо цього, але вона надіслала лише останній лист американського лідера до демократів Конгресу, в якому він наголошував, що залишається на виборах.

Джерела кажуть, члени команди Байдена намагались переконати Клуні не публікувати своє есе і залишатись на боці президента.

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден відкинув побоювання щодо незадоволення деяких демократів його виступом під час дебатів з експрезидентом Дональдом Трампом у четвер.

Про це пише The Hill із посиланням на заяву Байдена у відповідь на запитання про заклики деяких демократів вибути з президентських перегонів. Байден сказав, що не турбується через це.

Зараз ви читаєте новину «Клуні вмовляє Байдена не балотуватись. У Білому домі відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі