понеділок, 19 серпня 2013 15:31

Київська галерея викриватиме митців-підлабузників

Київська галерея викриватиме митців-підлабузників

Новий конкурс для митців оголосила київська галерея "АтрибутЪ". Починаючи з 5 вересня, протягом двох місяців, прийматимуться роботи, присвячені сучасним підлабузникам та кон'юктурникам, які звеличують образи українських політиків, чиновників і олігархів. Героями цих творів можуть бути і художники, і скульптори, і співаки, і письменники, і поети, і журналісти.

Мета конкурсу, як пояснили Gazeta.ua в галереї "АтрибутЪ", - викривально показати творців, які заробляють авторитет і гроші за допомогою коньюктурного мистецтва і в намаганнях прислужитися своїм реальним або потенційним господарям.

Номінації, які визначили у конкурсі також різноманітні: скульптура, пісня, скетч, колаж, перформанс, живопис, поезія і інсталяція. Голосування в кожній з них буде проходити на сторінці галереї "АтрибутЪ" у Фейсбуці і за допомогою SMS голосування в прямому ефірі одного з інтернет або телеканалів на початку грудня цього року. За перше, друге та третє місця буде грошова винагорода в кожній з номінацій.

Детальну інформацію про умови участі в конкурсі можна подивитися на сайті галереї. Але до участі приймаються роботи як професійних митців, так і любителів. Твори, надіслані на конкурс мають бути сатиричними, але в жодному разі не принижувати людську гідність.

Зараз ви читаєте новину «Київська галерея викриватиме митців-підлабузників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі