неділя, 23 жовтня 2011 13:56

Кінофестиваль "Молодість" відкрили у форматі 3D
40

Фото: Фото: Наталя Чубенко

22 жовтня у Києві розпочався міжнародний кінофестиваль "Молодість". На церемонію відкриття до кінотеатру "Київська Русь" прийшли президент фестивалю Віктор Ющенко, режисер Роман Балаян, письменник Василь Шкляр.

"Президент Віктор Янукович зараз у Бразилії, тому прийти не зміг, - сказала радниця президента Ганна Герман. – Але пообіцяв щороку збільшувати фінансування фестивалю. На такі речі ніколи не буває забагато грошей. Прийшла подивитися фільм "Варшавська битва 1920" Єжи Гофмана, який відкриває фестиваль. Думаю, це буде щось дуже цікаве і визначне. Його стрічку "Вогнем і мечем" дивилася якраз у Польщі. Після сеансу витирала сльози, так засумувала за Україною. Була горда, що про нас зняли такий фільм".

У розмові з поляком Гофманом Герман зазначила, що Янукович хоче зустрітися з режисером після свого повернення з відрядження. Зустріч призначили на вівторок. Польського режисера посадили поруч з Ющенком, якого на відкритті супроводжувала дружина Катерина.

"Варшавську битву 1920" показували у форматі 3D. Фільми конкурсної та позаконкурсної програм "Молодості" показуватимуть до 30-го жовтня у кінотеатрах "Київ", "Жовтень" і "Кінопанорама".

Зараз ви читаєте новину «Кінофестиваль "Молодість" відкрили у форматі 3D ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі