пʼятниця, 24 червня 2022 12:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Каменських захопила щемливою піснею про повернення додому: "Мурахи по шкірі"

Каменських захопила щемливою піснею про повернення додому: "Мурахи по шкірі"
Співачка Настя Каменських випустила чуттєву пісню Back Home. Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка Настя Каменських випустила англомовну пісню Back Home. Присвятила її українським переселенцям, які вимушено покинули домівки через російську агресію.

Зазначила, що цей трек – ще одне "нагадування про те, що нам є за що боротися". Музичною прем'єрою поділилася в Instagram.

"Back Home - це пісня, яка зараз близька мільйонам українців, що змушені були покинути свій дім і поїхати в іншу область або навіть іншу країну. Але хоч нам і болить від розлуки зі звичним життям, з близькими, будинком, роботою, спокійними ранками з кавою на своїй кухні та всім тим, що залишилось "до", – написала Каменских.

Співачка додала, що зараз всі ми боремося за мир і свободу, за щастя і спокій в душі, за рідні міста, за близьких і друзів, яких обіймемо після перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми з України" – українські зірки підняли прапори й заспівали хіт 2022 року

"Ми все це обов'язково повернемо", – наголосила вона.

Прихильники в коментарях висловили захоплення від музичної новинки:

"До сліз. Я дуже хочу, щоб все нормалізувалося", "Неймовірно", "Як завжди, мурахи по шкірі", "Дуже гарно. З цього моменту стоїть у мене на повторі", "Дуже зворушлива пісня, чуттєве виконання до сліз".

У травні Каменських презентувала нову пісню про російську агресію проти України. Співачка випустила чуттєвий сингл You crying про трагедію в Україні та закликала українців боротися за незалежність і щастя нації.

Зараз ви читаєте новину «Каменських захопила щемливою піснею про повернення додому: "Мурахи по шкірі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі