середа, 01 серпня 2012 04:54

Ірина Білик зіграє дебютну роль у кіно

Ірина Білик зіграє дебютну роль  у кіно

Російський актор Олексій Панін звабив українку Ірина Білик пропозицією знятися у кіно. У кримінально-ліричній комедії Ірина ще й заспіває, йдеться в сюжеті ТСН.

Ірина Білик та Олексій Панін знову разом на знімальному майданчику. Співачка та актор зустрілись у кримінально-ліричній комедії "Холостяк" режисера Володимира Янковського.

Зйомки тривають на Київському морі. Ірина Білик зніматися не планувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик побудує у своєму домі дитячий майданчик для майбутньої дитини

Але не змогла відмовити Олексію Паніну. Засвітити українку в серіалі запропонував саме він.

"Просто прийшло в голову, а давайте запропонуємо Ірі, може вона щось зіграє, а потім вирішили, що вона не просо зіграє, вона ще й заспіває. Може бути вийде, щоб ще Іра зробила кліп пов'язаний з цим фільмом. Я завжди говорила, що в кіно зніматися не буду і приїхав Панін, природно я забула всі свої обіцянки. Дуже цікаво було просто потрапити на майданчик - падали тут кілька разів і кричали, і стріляли", - розповідає Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик економить на синові заради нового заміського будинку

Білик у кіно знімається вперше. Грає - саму себе. Новим досвідом задоволена. Обіцяє - якщо запропонують іще - погодиться. Панін своєю роллю найманого кілера також задоволений, каже, є де розгулятися. Скаржиться, що не все увійде до фільму, цензура не пропустить. У перервах між сценами Панін і Білик увесь час разом. Обіймаються і фотографуються з прихильниками. Від зайвих очей ховаються біля самої води. Мило воркочуть і насолоджуються сонцем.

Білик запевняє - із Паніним вони – просто друзі. "Ми дружимо вже більше року, до того ж, коли я в Києві і Льоша приїжджає по роботі ми завжди зустрічаємося. Ми завжди засиджуємося, ми завжди бешкетуємо . Він дуже хороший друг з ним завжди дуже приємно, причому говорити взагалі ні про що, базікати і вже приємно, - каже Іра.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик зіграє дебютну роль у кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі