субота, 02 червня 2018 16:32

Гурт KAZKA зіграв перший сольний концерт

1 червня в київському клубі Atlas гурт KAZKA зіграв дебютний сольний концерт

"Майже за рік існування тріо визнали і публіка, і експерти, - каже головний редактор музичного інтернет-журналу karabas.live Ігор Панасов. - У KAZKA мільйони переглядів у кліпів, премії YUNA і "Золота Жар-птиця" Все це було заслужено. І все це було авансом. Дуже нерівні номера на "Х-фактор 8" минулої осені. По суті, провальні виступи на нацвідборі "Євробачення" і YUNA в лютому. І при цьому сильний, рівний, впевнений альбом Karma в квітні. Перший сольний виступ це була історія в стилі "пан або пропав".

Група з хорошим матеріалом, якій краще не показуватися на публіці - така репутація складалася у KAZKA до вчорашнього концерту".

Автор: Фото предоставлені mamamusic. Автор: Андрій Максимов
   Виступ гурту KAZKA в клубі Atlas
Виступ гурту KAZKA в клубі Atlas

"KAZKA - унікальний для України поп-задум. Ніхто і ніколи не створював у нас успішний україномовний проект з продюсерською стратегією, матеріалом в традиціях західної поп-культури і при цьому чітко заточений під народну любов тут, - продовжує Ігор Панасов.

Тільки чітке розуміння слабких і сильних місць музикантів допомогло продюсеру Андрію Данилко вивести на сцену чотирьох бек-вокалісток, які в потрібних місцях доповнювали і страхувати солістку. Олександра Зарицька явно тренує голос і звучить вже значно краще, ніж взимку, але не настільки, щоб тягнути все самостійно.

Автор: Фото предоставлені mamamusic. Автор: Андрій Максимов
   Виступ гурту KAZKA в клубі Atlas
Виступ гурту KAZKA в клубі Atlas

Тільки чуття і розуміння трендів змусило запросити сильного барабанщика - Євгенія Костіцу з команди Джамали. Тому що зараз концерт групи без живої людини на ударних - це дискотека в глухому райцентрі.

Автор більшості текстів Сергій Локшин підглянув сюжети для пісень у житті, в них не відчувається емоційного ГМО. Зарицька проживає ці сюжети по-справжньому, тому що вони явно резонують з її переживаннями.

KAZKA - перший за багато років український музичний проект, який з перших кроків безсоромно мітить в поп-лігу і хіт-паради, плавно заходить туди і при цьому не має пекельного запаху телемила.

Справа в інший органіці поп-продукту. Це жіноча ніжність, чуттєвість і душевне тепло як альтернатива позі, силіконовим понтам і награність "телиць".

Автор: Фото предоставлені mamamusic. Автор: Андрій Максимов
   Виступ гурту KAZKA в клубі Atlas
Виступ гурту KAZKA в клубі Atlas

KAZKA - перший потенційний хіт-конвеєр, який використовує тільки українську мову.

Залишилося тільки освоїтися на сцені і вибрати гарну концертну упаковку.

KAZKA - першопрохідці. Ті, хто прийдуть за ними, будуть ще сильніше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні українські хіти за інерцією пишуться російською

Найближчий виступ гурту KAZKA відбудеться на фестивалі BeLive. Відбудеться 21-24 червня на НСК "Олімпійський". Крім українських виконавців на ньому виступлять зірки джаз-фанку з Великої Британії Jamiroquai.

Зараз ви читаєте новину «Гурт KAZKA зіграв перший сольний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі