понеділок, 25 березня 2013 17:26

Гурт "Гапочка" презентував новий містичний кліп

Автор: Фото: Вікторія Хоменко
  Виступ гурту на "Гогольфесті" 2012-го року
Виступ гурту на "Гогольфесті" 2012-го року

Гурт "Гапочка" презентував новий кліп на пісню "Дівчина". Режисером відео став кліпмейкер Віктор Придувалов.

Про це Gazeta.ua розповіла вокалістка команди Катя Гапочка.

"Сама назва "Дівчина" несе певну магію. Пісня стала проявом нових пошуків звучання "Гапочки", і справа тут не зовсім у саунді або стилі. Експеременти – це те що зараз нас надихає, на творення та на відкриття самих себе в сучасній українській музиці. Думаю продовження вже не за горами, нам є чим дивувати шанувальників", - запевняє співачка.

Пісня ввійшла до міні-альбому "Може я Дівчина?"

"Під час запису альбому "Гапочка" співпрацювала з Юрієм Хусточкою, екс-учасником "Океан Ельзи" і музикантом "Esthetic Education", та гітаристом "Esthetic Education" Іллею Галушко. Юра був став саунд-продюсером альбому, а Ілля звукорежисером, - розповідає Катя Гапочка. - Юра дуже креативний і він відразу зрозумів наш стиль. Тому весь процес над записом альбому був легким і натхненним".

Кліп для музикантів відзняв Віктор Придувалов, який був режисером відео таких українських гуртів, як "Бумбокс", "Океан Ельзи", "Скрябін", ТНМК, "Тартак", "Плач Єремії", ТОЛ, "Marakesh" тощо. "Дівчина" - це вже друга робота Придувалова для "Гапочки". Він також є режисером кліпу на пісню "Сонечко".

На думку вокалісти, кліп на "Дівчину" вийшов містичним. За її словами на знімальному майданчику траплялися дивні речі.

"Перед початком зйомок Віктор Придувалов наполіг, щоби ми змінили кінцівку треку. Для реалізації цього задуму нам довелось додати звучання різних незрозумілих звуків, серед яких є і звук бандури. Коли знімали епізод, коли я торкалася дзеркала, випадково вибухнули ліхтарі. На жаль, цей ефект лишився поза кадру. Проте пісня і відео стали якимись таємничими. Думаю у цьому є певний магнетизм", - додає співачка. Вона розповіла, що зараз гурт переживає зміни у складі.

"Гапочка" не може стояти на місці. Не зважаючи на зміни в колективі, гурт почав роботу над записом нового матеріалу. Тому ми зараз не плануєм великих турів Україною. По-студійному засіли у Києві" - пояснює Катя Гапочка.

Гурт презентував відео-роботу у свій День народження 11 березня. 5 років тому команда зробила свій дебютний виступ у Центрі сучасного мистецтва Києво-Могилянської академії. Перша платівка гурту "Етап" посіла 12 місце у рейтингу "20 найкращих українських альбомів 2012 року" за версією MusicInUA.

Команда "Гапочка" виступала на багатьох музичних фестивалях в Україні та за кордоном: "Индюшата 2011" (Росія), "The Global Battle Of The Bands 2010" (Велика Британія), "Коломия"(Польща), дипломанти "Червона рута", "Славське Рок", "Рок Січ", "Бандерштадт", "Мазепа фест", "Нівроку", "Тарас Бульба", "Підкамінь", "Арт-Спалах" , "Трипільські зорі", "Музентропія".

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Гапочка" презентував новий містичний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі