четвер, 03 травня 2018 18:37

Голосом Насті Каменських заговорила качка

Голосом Насті Каменських заговорила качка
Головна героїня мультфільму заговорить голосом української співачки Насті Каменських. Фото: styler.rbc.ua

3 травня в українському прокаті стартує показ сімейної анімації "Татко Гусак". Головна героїня мультфільму заговорить голосом української співачки Насті Каменських.

Мультфільм "Татко Гусак" розповість історію про двох каченят, Чи і Чао, яких доля зводить з гордим гусаком Пенг. Разом вони вирушать в небезпечну подорож, в якому знайдуть найголовніше - родину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мультфільм за сценарієм українки претендує на "Оскар"

Саме качечка Чи озвучена голосом співачки Насті Каменських.

"Мені було дуже приємно озвучити качечку Чи. Незважаючи на те, що вона така маленька, Чи дуже смілива, відважна і готова прийти на допомогу. До того ж, моя героїня дуже допитлива, так що протягом усього фільму знаходить пригоди на свій дзьоб. Завдяки цьому процес дубляжу приніс чимало позитивних емоцій. Обов'язково рекомендую до перегляду всією родиною! ", - сказала співачка.

В прокат вийшов пеуранський повнометражний мультфільм "Грифко проти прибульців". Головного героя Грифка озвучив співак Дзідзьо.

Зараз ви читаєте новину «Голосом Насті Каменських заговорила качка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі