неділя, 30 вересня 2012 17:07

"Гогольфест" експериментує з інді-сценою
7

Фото: Фото: Вікторія Хоменко

Щовечора відвідувачі "Гогольфесту" слухали три-чотири українські молоді ді-джея та інді-гурти. Тут можна було почути різні драйвові направлення – від року до електронної музики.

28 вересня на інді-сцені "Гогольфесту" виступав гурт "Гапочка". Заграли дві нові пісні, саунд-продюсером яких став Юрій Хусточка (колишній учасник гурту "Океан Ельзи"). Знайшли його в соціальних мережах і запропонували співпрацю в роботі над двома текстами. Це композиції "Може я?" та "Дівчина".

"Цього вечора на Гогольфесті працювали з відвертістю та повною віддачею, - ділиться враженнями після виступу вокалістка гурту Катерина Гапочка. – Наші пісні перш за все про любов та відчуття польоту в житті. Працюємо в стилі "інді". А це також означає – жодних продюсерів та менеджерів. Ми самі творимо свою музику".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гогольфесті звучали іграшкові піаніно

Столичному гуртові "Гапочка" вже чотири роки. Усі учасники гурту – Артем Угодніков (барабани), Дмитро Шевченко (бас), Євген Якшин (гітара) і Тарас Фенік (клавіші) – із різних куточків України.

Назву гурту взяли від прізвища вокалістки. Цього року випустили перший дебютний альбом "Етап". Просувають себе завдяки фестивалям. Виступали на "The Global Battle Of The Bands 2010" (Велика Британія), "Коломия" (Польща), серед українських – "Славське Рок", "Рок Січ", "Тарас Бульба".

На виступ кожен гурт має трохи більше години. Вхід вільний. Але і перед сценою, і за межами колишнього цеху заводу багато молоді. Приходять сюди майже щовечора – за драйвом та лірикою.

Зараз ви читаєте новину «"Гогольфест" експериментує з інді-сценою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі