четвер, 17 березня 2011 20:30

Фотохудожниця Еллі Дейвіс привезла свої роботи до Києва

Фотохудожниця Еллі Дейвіс привезла свої роботи до Києва

Замість пензля - фотоапарат. Британська фотохудожниця Еллі Девіс, переможниця численних міжнародних конкурсів, презентувала свої роботи у столиці.

На виставці зібрано понад 30 світлин із різних серій. Зокрема, острови, пункт спостереження, дим і дзеркала, тихий, темний і дрімучий. На більшості робіт - пейзажі Туманного Альбіону.

Еллі Дейвіс, фотохудожниця: "Я дуже люблю Лондон, але для того, щоб створити світлини, треба усамітнитися, втекти від міської метушні, аби побачити більше. Коли ти живеш у місті, воно навколо тебе і ти звикаєш до цього. Важливо, щоб мене переповнювали емоції і надихали речі навколо. Мені до душі природа".

Особливість фотокартин британської майстрині - поєднання творчості людини із незайманою природою.

Еллі Дейвіс переможниця PX3 Paris Photo Prize 2010 року в категорії Пейзаж. Багато з її робіт були придбані приватними колекціонерами не тільки на батьківщині фотографа, але також зі Швейцарії, Франції, США та Арабських Еміратів.

В Україні - це перша сольна виставка Еллі Дейвіс за межами Британії.
Еллі Дейвіс живе і працює в Лондоні, де отримала ступінь магістра за спеціальністю малюнок. Починаючи з 2008 року, вона була відзначена на значних міжнародних фотоконкурсах: New York Photo Awards, Paris Photo Prize, International Photography Awards.

Українські поціновувачі сучасного мистецтва можуть не тільки ознайомитися з виставкою, а й придбати вподобані роботи.

Зараз ви читаєте новину «Фотохудожниця Еллі Дейвіс привезла свої роботи до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі