четвер, 04 лютого 2016 13:37

Фінансова драма і пародійна еротика - кінопрем'єри 4 лютого

Фінансова драма і пародійна еротика - кінопрем'єри 4 лютого
Фото: film.ru

На цьому тижні на глядачів чекають фільм жахів Мучениці, драма Гра на пониження, мелодрама Бруклін, трилер Затемнення, романтичний трилер Меріленд, комедія П'ятдесят відтінків чорного, бойовик Антиганг, фільм, заснований на реальних подіях, Проти шторму, комедія з Сарою Джесікою Паркер Всі дороги ведуть до Риму і український трилер Captum. Приємного перегляду!

Мучениці

Десятирічна Люсі несподівано знаходиться через рік після свого зникнення, але не може згадати, що з нею сталося. Через десять років вона разом з подругою наближається до розгадки тих страшних подій...

Гра на пониження

Гільдія продюсерів США назвала цю фінансову драму кращим фільмом 2015 року. Головні ролі в стрічці виконали Крістіан Бейл, Стів Карелл, Райан Гослінг, Бред Пітт. Фільм присвячений подіям фінансової кризи 2007-2008 років. Сценарій фільму заснований на книзі Майкла Льюїса "Велика гра на пониження. Таємні пружини фінансової катастрофи".

Бруклін

У пошуках роботи Елліс Лейсі переїжджає з ірландського селища в США. Вона поселяється в Брукліні, поступово звикає до нового місця і навіть знаходить любов. Але трагічні новини з батьківщини змушують її повернутися до Ірландії, де вона зустрічає іншого чоловіка. Тепер їй доведеться зробити нелегкий вибір ...

Затемнення

Глядачі зануряться в розслідування справи Анджели Грей. Детектив Брюс Кіннер, який ним займається, змушений звернутися до психолога, щоб викликати у дівчини давні спогади. Гіпноз відкриває жахливі факти - ночами за згодою батька над дівчиною проводилися сатанинські ритуали. Бажаючи захистити дівчину від переслідування зловісного таємного товариства, детектив виявляється втягнутим у лякаючий світ окультизму.

Головні ролі у фільмі виконали зірка "Гаррі Поттера" Емма Уотсон та Ітан Хоук.

Меріленд

Режисерська робота Аліс Винокур розповідає історію ветерана війни в Афганістані, який страждає від посттравматичного синдрому. У мирному середовищі він намагається заново навчитися жити і наймається охоронцем до дружини багатія. Його нездоланно тягне до неї, і антипатія переростає в любов.

Головні ролі у фільмі зіграли Дайан Крюгер і Маттіас Шонартс.

П'ятдесят відтінків чорного

Пародійна комедія стала відповіддю на "50 відтінків сірого" - у фільмі обігрують популярні стереотипи про афроамериканців і еротичний жанр. За сценарієм недосвідчена студентка коледжу знайомиться із заможним бізнесменом, чиї сексуальні забаганки досить незвичні.

Антиганг

Бюрен - досвідчений коп, який не любить правила. Його бойова група вважає за краще використовувати методи, що виходять за рамки закону. Одного разу це обертається відстороненням від служби, але Бюрен не має наміру відступати.

Проти шторму

Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про одну з найнебезпечніших місій в історії берегової охорони США. 18 лютого 1952 на Східне узбережжя США налетів жорстокий ураган, який приніс чимало бід. На шляху шторму опинились два величезних танкери. Кораблі "Пендлтон" і "Форт Мерсер", що прямували в Бостон (штат Массачусетс) і Портленд (штат Мен), були буквально розірвані навпіл.

У фільмі знялися Кріс Пайн, Кейсі Аффлек, Бен Фостер, Холлідей, Джон Ортіс і Ерік Бана.

Всі дороги ведуть до Риму

Коли Меггі вирушила в Рим зі своєю 16-річною дочкою, вона і гадки не мала, що зустріне тут свою першу любов - Луку. Але романтичний настрій псують родичі - дочка головної героїні мріє скоріше повернутися в США до свого хлопця, а мати Луки збирається втекти з дому до таємного коханця. Як же всіх наздогнати і при цьому не втратити своє щастя?

Captum

Напружений фільм українського режисера Анатолія Матешка - це історія 12 полонених і двох охоронців, які з фізичного знищення своїх бранців влаштовують гру зі ставками. Дія відбувається протягом однієї доби, часу між життям і смертю. За сюжетом, жінка їде звільняти свого сина, але сама потрапляє в полон, з якого неможливо вирватися.

Головні ролі в стрічці виконують Володимир Горянський, Лариса Руснак, Дмитро Суржиков, Остап Ступка.

Зараз ви читаєте новину «Фінансова драма і пародійна еротика - кінопрем'єри 4 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі