пʼятниця, 11 лютого 2022 19:39

Фіналісти нацвідбору "Євробачення-2022" зняли кліп на київському ринку

Автор: Фото: facebook.com/kalush.official
  Гурт Kalush Orchestra зняли кліп на київському ринку
Гурт Kalush Orchestra зняли кліп на київському ринку

Український гурт Kalush Orchestra, що ввійшов до фінального етапу нацвідбору на "Євробачення-2022", зняв кліп на пісню Stefania на відомому київському ринку-"шайбі". Свою нову відеороботу музиканти презентують 12 лютого на фінальному концерті нацвідбору.

Kalush Orchestra — проект популярного українського репгурту, заснованого в 2021 році. Крім музикантів Kalush Олега Псюка, діджея Килиммена, беквокаліста Джонні Дивного та Ігоря Діденчука, до гурту увійшли мультиінструменталісти Тимофій Музичук та Віталій Дужик.

Зйомки нового кліпу проходили в історичній будівлі по вулиці Кудряшова біля Південного залізничного вокзалу. Унікальну споруду у стилі радянського модернізму збудували у 1973 році за проектом архітекторки Алли Оніщенко. Спочатку там був ринок "Залізничний". Останнім орендатором був супермаркет "Кишеня".

Відеороботу для Kalush Orchestra знімав український кінорежисер Сергій Чеботаренко. У зйомках також взяли участь фанати групи.

Повну версію відеокліпу на пісню Stefania можна буде побачити 12 лютого на фінальному концерті нацвідбору "Євробачення-2022". На ньому визначать переможця, який представить Україну на пісенному конкурсі в Італії.

Фіналістка нацвідбору на Євробачення-2022 Roxolana презентувала лірик-відео на пісню Girlzzzz. Під час виконання треку - дублює слова мовою жестів. Артистка розповіла, що хоче мотивувати різних слухачів почуватись впевнено за різних обставин.

Зараз ви читаєте новину «Фіналісти нацвідбору "Євробачення-2022" зняли кліп на київському ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі