пʼятниця, 29 вересня 2017 12:48

Фільм "Воно" за Стівеном Кінгом встановив світовий рекорд

Фільм "Воно" за Стівеном Кінгом встановив світовий рекорд
Стрічка "Воно" за Стівеном Кінгом встановила світовий рекорд Фото: YouTube

Стрічка "Воно" за Стівеном Кінґом встановила світовий рекорд у касових зборах серед фільмів жахів.

Стрічка встигла зібрати в прокаті понад $500 млн. До цього найкасовішим хорором вважали фільм жахів "Той, що виганяє диявола", який заробив $441 млн. Про це повідомляє Variety.

За сюжетом, у невеличкому містечку Деррі в штаті Мен стаються серійні вбивства. Хтось з нелюдською жорстокістю умертвляє дітей: знаходять розірвані тіла, а іноді тільки їхні частини. Семеро 11-річних хлопців, об'єднавшись у "Клуб невдах", вирішують знайти і знищити вбивцю. Герої натрапляють на загадкове зло, яке може приймати будь-які форми та черпати силу зі страху, ненависті і розчарування. У фільмі істота постає в образі клоуна на ім'я Пеннівайз. Він заманює дітей помаранчевими помпонами і повітряними кульками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В інтернет виклали трейлер екранізації Стівена Кінґа

Фільм "Воно" режисера Андреса Мускетті встановив новий рекорд для фільмів жахів в американському прокаті. За перший вік-енд стрічка зібрала $117,2 млн у 4103 кінотеатрах США. Попереднім рекордсменом була картина "Паранормальне явище-3", яка заробила $52,6 млн протягом перших вихідних 2011 року.

Стрічка також встановила рекорд серед усіх вересневих прем'єр в історії. До цього лідером касових зборів у вересні була анімаційна комедія "Монстри на канікулах" 2015-го.

Компанії New Line and Warner Bros вже заявили про роботу над продовженням картини. Її планують випустити 6 вересня 2019 року. Гай Дауберман вже працює над сценарієм.

17-річний фотограф Іган Тілгман з Міссісіпі, США, зробив для свого молодшого брата фотосесію в стилі екранізації роману Стівена Кінґа "Воно". Знімки Ігана миттєво стали хітами мережі.

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Воно" за Стівеном Кінгом встановив світовий рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі