понеділок, 18 березня 2019 12:09

Європарламенту покажуть фільм про українських бранців Путіна

Європарламенту покажуть фільм про українських бранців Путіна
Після презентації стрічки, її обговорюватимуть з авторами, українськими правозахисниками та родичами військовополонених моряків. Фото:uatv.ua

В Європарламенті 19 березня презентують фільм "Заручники Путіна" про українських політв'язнів, яких незаконно утримує Кремль.

Кіно покаже "феномен" бранців Кремля на прикладі історій трьох політичних в'язнів: Бекіра Дегерменджі, Павла Гриба, Євгена Панова, - повідомили на сторінці фільму у Facebook.

"Українські політичні в'язні утримуються в умовах, які загрожують їхньому здоров'ю, життю та людській гідності. Багато з них утримуються в довгостроковому ізольованому ув'язненні, що має руйнівний вплив на їхнє психічне здоров'я. Вони не мають доступу до медичних послуг і позбавлені будь-якого спілкування зі своїми сім'ями та зовнішнім світом", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочалися зйомки фільму про українську паралімпійську чемпіонку

Після презентації стрічки, її обговорюватимуть з авторами, українськими правозахисниками та родичами військовополонених моряків.
Напередодні фільм показали у Лондоні. Українську стрічку також презентували у Раді Європи.

Відбувся прем'єрний показ документального фільму про ті події "Крим. Оточені зрадою", який присвятили військовим 36-ї бригади берегової оборони.

Зараз ви читаєте новину «Європарламенту покажуть фільм про українських бранців Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі