вівторок, 02 лютого 2010 16:30

Джим Керрі цілувався з іншим актором на людях (ФОТО)

 

Відомі голлівудські актори Джим Керрі та Еван Макгрегор шокували публіку на прем"єрі нового фільму "Я люблю тебе, Філіп Морріс" у Парижі.

Кінозірки, які зіграли в комедії співкамерників-закоханих, поцілувалися на очах у здивованої публіки. Після пристрасного поцілунку Джим і Еван по-дружньому потиснули один одному руки і розсміялися.

Нагадаємо, Джим Керрі у фільмі "Я люблю тебе, Філіп Морріс" грає ув"язненого, що закохався у свого сусіда по камері на ім"я Філіп Морріс. Роль Морріса грає Еван Макгрегор.

Актор Родріго Санторо, який зіграв царя Ксеркса у фільмі "300 спартанців", був запрошений на роль коханця персонажа Керрі.

Історія Стівена Рассела, якого у фільмі зіграє Керрі, трапилася насправді в одній з в"язниць Техасу. Заради коханого, який вийшов на свободу, Расселл зробив кілька втеч з тюрми. Через це термін його ув"язнення було збільшено. Історія Рассела була описана репортером відділу кримінальної хроніки газети Houston Chronicle Стівом Маквікером.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Джим Керрі цілувався з іншим актором на людях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі