пʼятниця, 11 липня 2008 18:03

Джим Керрі одягнув жіночий купальник (ФОТО)

  Голлівудський актор Джим Керрі у купальнику своєї подруги Дженні МакКарті гуляє пляжем у Малібу під Лос-Анджелесом у США
Голлівудський актор Джим Керрі у купальнику своєї подруги Дженні МакКарті гуляє пляжем у Малібу під Лос-Анджелесом у США

46-річний голлівудський актор Джим Керрі вийшов на берег Малібу в жіночому купальнику. Одяг позичив у своєї подруги, колишньої моделі "Плейбоя" Дженні МакКарті, 35 років.

Спочатку пара просто засмагала на пляжі: Джим був у шортах, Дженні — в чорному купальнику. Коли їх почали фотографувати, Керрі та МакКарті зайшли у свій будинок на березі океану. Звідти Дженні вийшла в довгій синій сукні, а Джим — у її купальнику. Трималися за руки й ходили узбережжям.

Із МакКарті актор зустрічається три роки.

— Вони не соромляться і не бояться стати посміховиськом для натовпу. Їх не хвилює, що думають про їхні витівки люди, — кажуть друзі Джима.

Нещодавно Дженні зізналася, що кохає Керрі:

— Він оригінально демонструє свою любов і робить такі речі, на які більшість чоловіків просто не здатні. А в сексі він знає божевільні пози.

Керрі проте не поспішає одружуватися:

— Я вже двічі був одружений, краще на цьому і зупинитися.

Уперше Джим одружився у 25 років із офіціанткою Мелісою Вомер. Подружжя прожило разом вісім років, мають доньку Джейн Ерін, 20 років. Після розлучення актор щомісяця виписував доньці чек на $10 тис., купував їй найдорожчі іграшки. Із акторкою Лорен Голлі, 44 роки, Джим був у шлюбі рік. Розійшлися, бо Лорен сприймала свого чоловіка як коміка.

Зараз ви читаєте новину «Джим Керрі одягнув жіночий купальник (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі